https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR 35 YILLIK SORUNA NEŞTER ATTI

BÜYÜKŞEHİR 35 YILLIK SORUNA NEŞTER ATTI

FATSA SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNDE YÜKSELİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinde 1985’li yıllarda inşa edilen cadde ve sokakların altyapısını sil baştan yeniledi. Cadde ve sokak güzergahları sıcak asfalt konforuyla buluştu.  

Ordu’da başlatılan asfalt hamlesi tüm hızıyla sürüyor.  Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, ilçe merkezleri ve mahalle grup yolları standardı yüksek konforlu güzergahlarla buluşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

İlçelerde kurduğu şantiyelerle kentin kaderini değiştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinde yaptığı ulaşım yatırımlarıyla da vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını araladı. Fatsa’nın ilçe merkezinde ve kırsal mahalle yollarında birçok yolu asfalt ve beton yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, 35 yıllık bir sorunu daha çözüme kavuşturdu.

1985 YILINDA İNŞA EDİLMİŞTİ

Fatsa ilçesinde, 1985’li yıllarda inşa edilen, geçici onarım ve eklemelerle günümüze kadar getirilen ancak artan nüfus yoğunluğu nedeniyle ihtiyaca cevap veremez hale gelen, Şerefiye Mahallesi Hamlık Caddesi, Bingöl Sokak ve Ay Sokak sokakların altyapıları yenilendi. Kanalizasyon, yağmur suyu, doğalgaz, telekomünikasyon ve içme suyu hatları günün şartlarına uygun, ihtiyaca cevap verebilecek bir yapıya dönüştürüldü. 35 yıl önce inşa edilen altyapıyı sil baştan değiştiren, Büyükşehir Belediyesi, cadde güzergahlarını da sıcak asfalta kavuşturdu.

KİBAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Hamlık mahallemizin Aybastı yoluna ulaşım noktasında da 1.5 kilometre konforlu beton yol çalışmamız olmuştu. Geçici değil asırlık yollar yapmaya devam ediyoruz. Hizmet konusunda, imkân ve olanakları ile halkımızın yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi


 

KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı caddede, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, baskı beton kaldırım çalışmaları başlayacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir