https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR AĞAÇ SÖKME VE DİKME MAKİNESİNİ KENDİ ÜRETTİ

BÜYÜKŞEHİR AĞAÇ SÖKME VE DİKME MAKİNESİNİ KENDİ ÜRETTİ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ORDULU USTALARLA BİRLİKTE AĞAÇ SÖKME VE DİKME MAKİNASI İMAL ETTİ. ÜRETİLEN ARAÇ İLE AĞAÇLARA ZARAR VERİLMEDEN SÖKÜM VE DİKİM İŞLEMLERİ KOLAYLIKLA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ağaçların kesilmesini önleyip kolayca yer değiştirmesini sağlayan ağaç sökme-dikme makinesi imal etti. Ordulu ustaların emek ve gayretiyle geliştirilen Ağaç Sökme ve Dikme Makinesi ile artık ağaç sökümü, taşıma ve dikme işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilirken hiçbir ağaca zarar verilmiyor.

Doğal çevrenin korunması amacıyla hayata geçirdiği proje ve yatırımlarla öne çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Güler’in talimatlarıyla il genelinde ağaçlandırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gelecek kuşaklara daha yeşil bir Ordu bırakmak amacıyla, doğanın korunmasının yanı sıra yeşilin her tonunun artması için çalışmasını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, ağaçları da kesilmekten kurtarıcı çalışmalarıyla takdir topluyor.

BÜYÜKŞEHİR GELİŞTİRDİ ORDULU USTALAR ÜRETTİ

Bu kapsamda çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ağaçların zarar görmeden taşınmasını sağlayan ve piyasa değeri yüksek olan Ağaç Sökme ve Dikme Makinasını kendisi geliştirdi. Teknik çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ağaç Sökme ve Dikme Makinası Ordulu ustalar tarafından Ordu Sanayi Sitesi’nde imal edildi.

HER ALANDA KULLANILABİLİYOR

Büyükşehir Belediyesince geliştirilen Ağaç Sökme ve Dikme Makinası işlevleriyle de birçok konuda kolaylık sağlıyor. Araç, belirli büyüklükteki ağaçların bir yerden bir yere taşınmasına imkan veriyor. Böylece herhangi bir inşaat sahasında kalan ve o zamana kadar nakledilme imkanı olmadığı için ağaçların zarar görmeden taşınması ve yeni yerine dikilmesi sağlanıyor. Araç, söküm çalışmasının yanı sıra ağaç dikilecek çukuru kendisi açıyor, makinenin arkasında bulunan bomlar ise ağacı kavrayarak dikimini gerçekleştiriyor.

Ağaç Sökme ve Dikme Makinası, Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veriyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAYRAMCA’DA BAŞKAN TAVLI COŞKUSU

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Bayramca Mahallesi’nde gerçekleştirdiği …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir