https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR ALTINORDU’DA ÇALIŞIYOR

BÜYÜKŞEHİR ALTINORDU’DA ÇALIŞIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesi Çiftlik Caddesi’nde yol genişletme ve altyapı çalışması başlattı. Sıcak asfalta kavuşacak olan yol, Eskipazar TOKİ konutları ile Memur Kent 2 ve 3. etapta ikamet eden toplam 7 bin vatandaşa direkt hizmet verecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Ordu’da mahalle grup yolları ile imarlı alanlardaki altyapı ve asfalt seferberliği sürüyor. 19 ilçede başlattığı ve hayata geçirdiği altyapı, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralayan Büyükşehir Belediyesi, 27 bin 318 kilometrelik yol ağında hizmet veriyor. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan kentte, mahalle ve grup yollarının yanı sıra, imarlı alanlarda da hummalı bir çalışma yürütülüyor.

TOKİ VE MEMURKENT’TEKİ 7 BİN VATANDAŞA HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan Çiftlik Caddesi’nde genişletme ve altyapı çalışması başlattı. Sivil Savunma Köprüsü’nden başlayarak, yeni Altınordu Otobüs Terminali, Eskipazar TOKİ konutları ile Memurkent 2 ve 3. Etaba ulaşan güzergah toplam 7 bin kişiye direkt hizmet verecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

ULUBEY YOLU’NDAN OTOGARA ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI

Genişletme ve altyapı çalışmaları sonrası sıcak asfaltla buluşacak olan yol, Ulubey istikametinden Eskipazar kavşağını kullanarak otogara ulaşmak isteyen vatandaşlara da alternatif ulaşım imkanı sağlayacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

SİVİL SAVUNMA KÖPRÜSÜ’NDEN ESKİPAZAR KÖPRÜSÜNE UZANIYOR

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler genişletme çalışmaları öncesi, yolun Sivil Savunma Köprüsü ve Altınordu Terminali arasında kalan kısmını sıcak asfalta, Eskipazar ve TOKİ Köprüsü arasında kalan kısmını ise silindirle sıkıştırılmış beton yola kavuşturmuştu. Ekipler, güzergahın geride kalan 1200 metrelik kısmında başlattıkları genişletme ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla yolu sıcak asfaltla buluşturacak.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, TOKİ ve Memur Kent konutlarında yaşayan vatandaşlara, standardı yüksek, konforlu bir ulaşım imkanı sunulacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir