https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR ASFALTTA HIZ KESMİYOR

BÜYÜKŞEHİR ASFALTTA HIZ KESMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı emülsiyon asfalt sezonuna start verdi. Bu kapsamda yoğun nüfusa hitap eden Perşembe’nin Tepecik ve Beyli Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolu asfaltla buluştu.

Mahalle ve grup yollarını asfalt ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında ve kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt yol konforuna kavuşturuyo

Ordu Büyükşehir Belediyesi

r.  

EMÜLSİYON ASFALTIN STARTI VERİLDİ

Kentin ulaşım ağında bulunan birçok yolda sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı emülsiyon asfalt sezonuna ise Perşembe ilçesinde start verdi. Perşembe ilçesine bağlı yoğun nüfusa hitap eden Tepecik ve Beyli Mahallelerini birbirine bağlayan 3 km’lik bağlantı yolu asfaltla buluşturuldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, bağlantı yolunun asfalta kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir