https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR ÇOCUKLARI UNUTMADI

BÜYÜKŞEHİR ÇOCUKLARI UNUTMADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat şubat ayı etkinlikleri kapsamında “Orman Çetesi” adlı animasyon filmini çocuklarla buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi’nin ikramı olan patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde filmi seyreden çocuklar ve aileleri keyifli bir gün yaşadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan şubat ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara kültür-sanat dolu günler yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor.

Bu kapsamda gösterimi yapılan “Orman Çetesi” sineması Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda çocukların beğenisine sunuldu. Aileleri ile birlikte gelen çocuklar mısır ve meyve suyu eşliğinde filmi ilgi ile izledi. Çocuklar Büyükşehir Belediyesinin etkinlikleri ile hafta sonunu dolu dolu geçirdi.

David Alaux’nun yönettiği Orman Çetesi, bir kaplan tarafından yetiştirilen penguen Maurice ile arkadaşlarının, ormanı Koala Igor’un gazabından kurtarma mücadelelerini anlatıyor. Hepsinin ortak bir amacı var; ormanın kötü karakteri Koala Igor’dan kendilerini ve yaşam alanlarını korumak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir