https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR, ENGELLİLERİ UNUTMADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla il genelinde faaliyet gösteren engelli derneklerini ziyaret ederek dernek yöneticileri ve üyelerine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

İL GENELİNDEKİ ENGELLİ DERNEKLERİ ZİYARET EDİLDİ Sosyal belediyecilik çalışmaları ile takdir toplayan ve verdiği hizmetlerle engelliler başta olmak üzere birçok dezavantajlı gruba kolaylık sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi sosyal yönlü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özel gün ve gecelerde düzenlediği etkinliklerle farkını ortaya koyan Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da yaşayan engellileri de unutmadı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, il genelinde bulunan engelli derneklerine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında engellilere çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in selamlarını ileterek günlerini kutladı. ENGELLİLERDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ziyaretleri değerlendiren engelli derneklerinin başkan ve yöneticileri ziyaret ile çok mutlu olduklarını belirttiler. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in her daim yanlarında olduğunu ve hiçbir zaman kendilerini unutmadığını aktaran engelli derneklerinin yöneticileri, kendilerine gösterdiği ilgi ve alakası dolayısıyla Başkan Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

‘KÖRDÖĞÜŞÜ’ SAHNE ALDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ayrıca Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Üniversitesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesi tarafından bir etkinlik düzenlendi. Ordu Üniversitesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp’in yanı sıra protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Burada düzenlenen etkinlikte ise drama türü tiyatro oyunu ‘Kördüğüşü’ sahne aldı.

Bir aile dramını anlatan oyun tüm katılımcıların beğenisini kazandı. Düzenlenen program Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp’in oyunun yazar, yönetmen ve oyuncularına çiçek takdim etmesinin ardından sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir