https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR ENGELLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

BÜYÜKŞEHİR ENGELLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan Kültür Otağı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ederken Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği organizasyon ile engelli bireyler unutulmaz bir gün yaşadı.

Melet Irmağı kenarında kurulan “Kültür Otağı” Ordu’nun yeni gözdesi oldu. Sinema gösterimleri, mezuniyet törenleri gibi renkli etkinliklere sahne olan mekânda bu defa da şehirde bulunan engelli vatandaşlar bir araya getirildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik ile buluşan vatandaşlar otağda gönüllerince eğlenerek keyifli vakit geçirdi. Düzenlenen etkinliğe Başkan Güler’de katıldı, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

BAŞKAN GÜLER: “TÜM İMKANLARIMIZI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ”

Engelli vatandaşların huzurlu bir hayat sürdürmeleri için bütün engelleri kaldırmaya çalıştıklarını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bu güzel günde sizlerle beraber kültür otağımızdayız. Sizler bizim başımızın tacısınız, sizleri çok seviyoruz. Bu otağ sizin. İstediğiniz gibi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Diğer tüm imkanlarımızı sizlerle paylaşıyoruz. Sizleri daha mutlu etmek için yüzünüzün daha çok gülmesi için huzurla hayatınızı sürdürmeniz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önünüzdeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Bir dakika sonramızın garantisi yok, hepimiz birer engelli adayıyız. Önerilerinize her zaman açığız. Allah ağzımızın tadını bozmasın” dedi.

“BİZLER İÇİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

Böyle bir imkânı kendilerine sunduklarını için Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Ordu Engelliler Derneği Başkanı İmdat Aktaş, “Bizim gibi dezavantajlı gruplarımız için böyle bir güzel mekânı yaptıkları için öncelikle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın öncülüğünde gerçekten bizler için özveri ile çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

9 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ordu ili asayiş raporu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir