https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR, FATSA’NIN  42 YILLIK SORUNUNU ÇÖZDÜ

BÜYÜKŞEHİR, FATSA’NIN  42 YILLIK SORUNUNU ÇÖZDÜ

SEVGİ CADDESİ’NDEKİ SON ETAP TAMAMLANDI

FATSA’NIN KALBİNE SON DOKUNUŞ!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını sil baştan yenilediği Fatsa Sevgi Caddesi’nin son asfalt etabını da tamamladı. Caddenin sonunda kalan metruk binanın kamulaştırılmasının ardından 1800 metrelik güzergahın tamamı sıcak asfalt ile buluştu.


Fatsa ilçesinde, 1980’li yıllarda inşa edilen, geçici onarım ve eklemelerle günümüze kadar getirilen ancak artan nüfus yoğunluğu nedeniyle ihtiyaca cevap veremez hâle gelen Sevgi Caddesi’nin altyapısı sil baştan yenilendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü koordinesinde uzun bir süre önce altyapısı tamamlanan Sevgi Caddesi’ndeki 1800 metrelik sıcak asfalt çalışmalarının son etabı da bitirilerek tüm çalışmalar sona erdi.

42 YIL SONRA ALTYAPI SİL BAŞTAN YENİLENDİ

Şehrin kalbi konumundaki 42 yıllık geçmişi olan Sevgi Caddesi’nin altyapısında doğal gaz hattı tamamlanmış, içme suyu ve kanalizasyonu hatları yenilenmiş, hiç olmayan yağmur suyu altyapısı yapılmış, elektrik kabloları yer altına alınmış, Telekom altyapısı tamamlanmıştı. 1800 metre uzunluğundaki Sevgi Caddesi’nin altyapısından sonra önceki gün üst yapıdaki son etap sıcak asfalt dökümü de Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Fatsa Belediyesi ekiplerinin ortak çalışmasıyla tamamlandı. 

3 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLIYOR

Coğrafi olarak Fatsa ilçesinin merkezinde yer alan Mustafa Kemal Paşa, Dumlupınar ve Kurtuluş mahallerini birbirine bağlayan dolmuş güzergahı ile yoğun ve işlek bir ulaşım ağına sahip Sevgi Caddesi, yapılan çalışmalarla birlikte, standardı yüksek konforlu bir yapıya kavuşmuş oldu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir