https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR GAZA BASTI

BÜYÜKŞEHİR GAZA BASTI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı asfalt hamlesi kentin kaderini değiştiriyor. İl genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Altınordu ilçesine bağlı Saraycık ve Osmaniye mahallelerini birbirine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Ordu’da mahalle ve grup yollarındaki asfalt seferberliği sürüyor. Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip ilde,19 ilçede çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. Türkiye ortalamasının 4 katından fazla yol ağına sahip ilde iki yılda 860 kilometre yol asfalt ve betonla buluştu.

2021 yılı hedefini 1000 kilometre asfalt olarak belirleyen Büyükşehir Belediyesi, baharla birlikte mahalle ve grup yollarındaki çalışmalarda tempoyu artırdı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Altınordu ilçesine bağlı Saraycık, Osmaniye Mahallelerini birbirine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması başlattı. 6 kilometre uzunluğundaki yolun 3 kilometrelik kısmını sıcak asfaltla buluşturan ekipler, geri kalan bölümdeki çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR KIRLI’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

BÜYÜKŞEHİR KIRLI’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR KIRLI’YA BÜYÜKŞEHİR İMZASI Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesine bağlı Kırlı Mahallesi’nde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir