https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR HALK OZANI AŞIK VEYSEL’İ ANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat şubat ayı etkinlikleri kapsamında halk ozanı Âşık Veysel’i andı.  Düzenlenen “Dostlar Beni Hatırlasın” konseri ile Ünye’de unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından “Dostlar Beni Hatırlasın” konseri düzenlendi. Ünye Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen konserde halk ozanı Aşık Veysel’in birbirinden değerli eserleri seslendirildi.

HALK OZANI AŞIK VEYSEL’İN ESERLERİ SESLENDİRİLDİ

Aşık Veysel’in hayatını anlatan belgesel gösterimi ile başlayan konserde halk ozanı Aşık Veysel’in birbirinden değerli eserleri dinleyicilerin beğenisine sunuldu. Şefliğini Said Döşkaya’nın yaptığı konserde Gizem Samsa, Emine Baş, Cafer Üvenç ve Ufuk Yüksel Âşık Veysel’in eserlerini seslendirdi. Gecede ayrıca Aynur Çelebi, İdris Altunel ve Taner Can gibi isimler de sahne aldı.

“İÇİMİZİ ISITAN BİR PROGRAM OLDU”

Konseri izlemeye gelen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi ve ekibine teşekkür ederek, “Böyle etkinliklerin pandemi döneminde yapılıyor olması moral ve motivasyon açısından çok önemli. Aşık Veysel tarihe ışık tutmuş bir değer. Eserlerinin derin anlamları var. Harika bir program oldu. Soğuk havada içimiz ısındı. Böyle programları bizlerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Kültür, Turizm Daire Başkanlığımıza teşekkür ederiz” diye konuştular.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir