https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR HÜKÜMLÜLERİ ÜRETİME KAZANDIRDI

BÜYÜKŞEHİR HÜKÜMLÜLERİ ÜRETİME KAZANDIRDI

HÜKÜMLÜLERİN ÜRETTİĞİ MODERN DURAKLAR 19 İLÇEDE YERİNİ ALDI

Ordu’da hükümlüleri sosyal hayata kazandırmak ve onların yeni meslek edinmelerini sağlamak amacıyla imzalanan protokol kapsamında mahkûmlar tarafından imal edilen 1.500 adet toplu taşıma durağının kurulumu Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla 19 ilçede devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü ile imzalanan ”Hükümlüleri Sosyal Hayata Kazandırma” protokolü kapsamında yürütülen proje ile hükümlüler tarafından modern duraklar üretiliyor.

Hükümlüler tarafından üretilen ve Ordu’nun 19 ilçesinde ilçe merkezleri ve birçok kırsal mahallede kurulumu yapılan duraklar her yaştan vatandaşın beğenisini kazanıyor. Proje kapsamında imal edilen 1.500 adet durağın 1155 adedinin kurulumu tamamlanırken Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin belirlediği noktalar da ise kurulum çalışmaları devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesince özellikle ihtiyaç duyulan noktalar temel alınarak yapılan çalışma ile vatandaşlar, ulaşım konforuna duraklardan başlama imkânı elde ediyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir