https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR, İLÇELERİN KADERİNİ DEĞİŞTİRİYOR

BÜYÜKŞEHİR, İLÇELERİN KADERİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla kentin kaderini değiştirecek yatırımlara imza atıyor. Kumru ve Korgan ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Coşkun Alp, belirlenen plan ve program dahilinde birçok sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Ordu’da Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ve hizmete sunduğu projeler kenti geleceğe hazırlıyor. 19 ilçede altyapıdan üstyapıya, tarımdan turizme, spordan sosyal yardımlara kadar birçok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları sürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

İLK İNCELEME KUMRU İLÇESİNDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Kumru ve Korgan ilçelerinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Kumru ilçesine giden Genel Sekreter Alp, İlçe Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ile birlikte ilçede incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Alp, ilçede, Kumru Belediyesi’nin inşa ettiği kapalı otopark ve meydan projesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde sürdürülen altyapı çalışmaları ile Dereköy, Fatih ve Konaklı bağlantı yolunda devam eden beton yol çalışmalarını yerinde inceledi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi

KORGAN’IN ALTYAPISI SİL BAŞTAN

Ardından Korgan ilçesine geçen Genel Sekreter Alp, burada da ilçe Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde gördü. İlçe merkezinde devam eden altyapı çalışmaları ile Yenipınar, Karakoyun ve Büyükakçakese yolundaki beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Alp, planlanan programla birlikte sorunların kısa sürede çözüme kavuştuğunu söyledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir