https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR KADIN MUHTARLARIN ANLAMLI GÜNLERİNİ KUTLADI

BÜYÜKŞEHİR KADIN MUHTARLARIN ANLAMLI GÜNLERİNİ KUTLADI

KADIN MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede görev yapan kadın muhtarları bir araya getirerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın muhtarları kahvaltıda bir araya getirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp’inde katıldığı toplantıda kadın muhtarlara günün anlamı nedeniyle hediye takdim edildi.

 “KADINLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün dünyadaki tüm emekçi kadınlara ithaf edildiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “19 ilçemizde mahalleleri adına çok önemli görevleri yerine getiren kadın muhtarlarımız ile bir arada olmanın mutlukuğunu yaşıyoruz. Her zaman bir aradayız. Ancak 8 Mart onlar içinde bizler içinde çok önemli bir gün. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde ilimizde çok güzel yatırımlara imza atıyoruz. Bu yatırımları gerçekleştirirken kadın erken ayrımı asla yapılmıyor. Kadınlarımız, ne kadar aktif olursa, sahada olursa sorunların çözümü noktasında yardımcı olurlarsa işler daha kolay yapılıyor. Kadınlarımızı önemsiyoruz, sorumluluklarının artmasını, görevlerinin çoğalmasını istiyor ve özellikle destekliyoruz. Bu vesileyle çalışan emekçi kadınların gününü tebrik ediyorum.”

KADIN MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan organizasyon için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Kadın muhtarlar, “Her zaman bizlerin yanında olan ve bizler için gecesini gündüzüne katarak çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’e ve tüm ekibine bu anlamlı günde bizleri onure ettikleri için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir