https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle fırın denetimlerini sıkılaştırdı.

19 ilçede sürdürülen denetimlerde Ramazan pidelerinde gramaj, iş yerlerinde de ruhsat ve vergi levhası kontrolleri gerçekleştirildi. Denetim yapılan fırınlarda zabıta ekipleri tarafından haksız fiyat denetim tutanağı ve tespit tutanağı tanzim edildi.

“DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından rutin olarak devam eden kontrollerin Ramazan ayı ile daha da sıklaştırıldığını belirten Daire Başkanı Cevdet Çağlar, gıda ürünleri satan işletmelerin de bu konuda hassas davranması istendi.

Ani denetimlerin devam edeceğinin altını çizen Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak rutin olarak yaptığımız denetimlere ara vermeden devam ediyoruz. 19 ilçemizi kapsayacak şekilde yaptığımız denetimlerde fırın, tatlı satışı yapan ve üreten iş yerlerinde fiyat tarifesi, gramaj kontrolü ekiplerimiz tarafından yapıldı. Ayrıca denetimlerde iş yerlerinin temiz ve hijyen kurallarına uygun ortamda üretim yapıp yapmadıkları ekiplerimiz tarafından denetleniyor. Vatandaşlarımız şikâyetlerini, Alo 175 Tüketici Danışma Hattı ile Alo 174 Gıda Hattı’nı arayarak belirtebilirler. Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi olarak 19 ilçede denetimlere ara vermeden devam edilecektir.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir