https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR’DE DURMAK YOK

BÜYÜKŞEHİR’DE DURMAK YOK

GÜRGENTEPE, KABATAŞ VE GÖLKÖY İLÇELERİNE BAĞLANTI SAĞLAYAN YOL ASFALTLANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe, Kabataş ve Gölköy ilçelerine bağlantı sağlayan güzergahı asfaltla buluşturuyor. 12 km uzunluğundaki yolda devam eden asfalt çalışmasıyla birlikte vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanacak.

Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Fen İşleri Dairesi ekipleri, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt ve beton yol konforuna kavuşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gürgentepe, Kabataş ve Gölköy ilçelerine hizmet verecek olan bağlantı yolunda emülsiyon asfalt çalışması başlattıklarını söyledi.

IŞIKTEPE VE YURTSEVEN ASFALTA KAVUŞUYOR

Asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Güler, “Gürgentepe ilçemizde Işıktepe ve Yutseven mahalleleri üzerinde Kabataş ilçesine bağlanan güzergahta önceki yıl asfalt çalışması başlatmıştık. Toplam uzunluğu 12 km olan güzergahın 6 kilometrelik kısmı asfalt ile buluşmuştu. Bu yıl ise geride kalan 6 km’lik kısımdaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an toplam 9 km’lik mesafeyi asfalt ile buluşturduk. Ekiplerimizin güzergah üzerindeki asfalt çalışmaları sürüyor. Bu yol aynı zamanda Gölköy ilçemize bağlı Direkli mahallemize de ulaşım imkanı sunuyor. Hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Yıllar sonra asfalt yola kavuşmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir