https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİRDEN “AKADEMİSYEN ANNE” KONFERANSI

BÜYÜKŞEHİRDEN “AKADEMİSYEN ANNE” KONFERANSI

Sosyal medyada Akademisyen Anne olarak tanınan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal Ordu Büyükşehir Belediyesinin aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ordulularla buluşuyor.

“Akademisyen Anne” adlı konferans kapsamında hafta sonunu Fatsa ve Ünye ilçelerinde geçirerek, Ordulularla bir araya gelecek olan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, iyi anneler ve iyi çocuklar üzerine konuşmalar yapacak.

Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, 25 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te Ünye Atatürk Parkı Etkinlik Alanı’nda; 26 Aralık Pazar günü saat 15.00’te ise Fatsa Kültür Sarayı’nda konferans verecek.

SANİYE BENCİK KANGAL KİMDİR?

1980 Ankara doğumlu olan Saniye Bencik Kangal, sosyal medyada Akademisyen Anne olarak tanınmaktadır. Kangal, Türkiye’nin önde gelen çocuk gelişimcilerinden biridir.

Saniye Bencik Kangal, 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünden mezun olmuş, sonrasında tekrar üniversiteye dönerek öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. 2010 yılında doktora derecesini almıştır.

Akademisyen Anne instagram hesabı ile bilgilerini ve tüm deneyimlerini anne adayları ve anneler ile paylaşmakta olup, üstün yetenekli çocukların ailelerine ve eğitimcilerine danışmanlık hizmeti vermektedir.

‘Korkma İyi Bir Annesin’ kitabı ile eğitim ve ebeveynlik alanlarında en çok satan kitaplar listesine girmiştir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir