https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİRDEN ALTINORDU’YA EĞLENCE PARKI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’na çocuklar için alternatif oyun alanları çizildi.

Kısa bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda yapılan yenileme çalışmaları sonrası görünümüyle vatandaşları cezbeden park, çocuklar için de vazgeçilmez bir yer haline getirildi. Baştan aşağı değişimin yaşandığı Tayfun Gürsoy Parkı’na şimdi de çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri oyun alanları oluşturuldu.

ÇOCUKLAR İÇİN DAHA CAZİP BİR YER OLDU

Tayfun Gürsoy Parkı’nda eski fuar alanı olarak kullanılan bölüme çocukların ve gençlerin basketbol, voleybol gibi sporların yapılabileceği çok amaçlı 4 adet saha çizildi. Aynı zamanda geleneksel oyunların da yer aldığı alana satranç bahçesi yapıldı. Yapılan çalışmalarla birlikte park, çocuklar için daha cazip bir mekân haline dönüştürüldü.

“EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREBİLECEKLER”

Vatandaşlar tarafından tercih edilen Tayfun Gürsoy Parkı’nı şimdi de çocuklar ve gençler için vazgeçilmez bir yer haline getirdiklerini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Altınordu ilçemizde bulunan Tayfun Gürsoy Parkı’nı daha modern bir görünüme kavuşturmak için yenileme çalışmaları gerçekleştirmiştik. Vali Konağı ve Mostar Köprüsü arasında yer alan parkta ekiplerimiz, istinat duvarı yapımı başta olmak üzere yürüyüş yolu, aydınlatma, kent mobilyaları ile çocuk oyun gruplarını tamamen yenileyerek estetik ve modern bir görünüme kavuşturdu. Özellikle yaz aylarında vatandaşlar tarafından tercih edilen Tayfun Gürsoy Parkı’nı şimdi de çocuklarımız ve gençlerimiz için vazgeçilmez bir yer haline getirdik. Ekiplerimizce park alanında bulunan eski fuar alanına oyun alanları ve spor sahaları çizildi. Yapılan çalışmalarla birlikte Tayfun Gürsoy Parkı’nda çocuklarımız ve gençlerimiz daha eğlenceli vakit geçirebilecekler” şeklinde konuştu.

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir