https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİRDEN ÇOCUKLARA HAFTA SONU SÜRPRİZİ

BÜYÜKŞEHİRDEN ÇOCUKLARA HAFTA SONU SÜRPRİZİ

ÇOCUKLAR HAFTA SONU ETKİNLİKLERİYLE EĞLENECEK

“ORMAN ÇETESİ” FİLM GÖSTERİMİ 19 ŞUBAT CUMARTESİ SAAT 14.00’TE OBBKT’DE

“ONUR EROL ÇOCUK ŞARKILARI KONSERİ” 20 ŞUBAT PAZAR SAAT 14.00’TE ATATÜRK KAPALI SPOR SALONUNDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklar için dolu dolu geçecek bir hafta sonu hazırladı.

Düzenlediği film gösterimleri, tiyatrolar, söyleşiler, konserler ile Ordulu sanatseverleri bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi bu hafta sonu da çocuklara hitap edecek etkinlikler gerçekleştirecek.

“ORMAN ÇETESİ” ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Bu kapsamda ilk olarak film gösterimi gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, yönetmenliğini David Alaux’un yaptığı animasyon filmi “Orman Çetesi”ni çocuklarla buluşturacak. Program 19 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda (OBBKT) çocukların beğenisine sunulacak. Film öncesi çocuklara mısır ve meyve suyu ikramları yapılacak.

“ONUR EROL” EĞLENCELİ ŞARKILARI İLE ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesinin etkinliğinde pazar günü de dolu dolu geçecek. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda “Karamela Sepeti”, “Müzikolaj”, “Şarkı Söyle Dans Et” ve “Kendin Yap Kendin Çal” adlı kitapları ve aynı isimlerde çocuk şarkıları albümleri bulunan; çocuklar, aileler ve öğretmenler için içerikler üreten Onur Erol’un katılacağı bir konser düzenleyecek.

Onur Erol konserinin yanı sıra çeşitli sürprizlerin ve hediyelerin yer alacağı etkinlik 20 Şubat Pazar saat 14.00’te Atatürk Kapalı Spor Salonunda başlayacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Başkan Demirci Mazbatasını Aldı 

31 Mart Yerel Seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, mazbatasını …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir