https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR’DEN EĞLENCE DOLU HAFTA SONU

BÜYÜKŞEHİR’DEN EĞLENCE DOLU HAFTA SONU

ORDULU ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat şubat ayı etkinlikleri kapsamında müzisyen ve içerik üreticisi Onur Erol’u çocuklarla buluşturdu. Söylenen eğlenceli şarkılarla coşkunun bir an eksik olmadığı konserde Büyükşehir Belediyesi’nin palyaçolu balon gösterisi, ikramları ve sürprizleri heyecanı ikiye katladı. Dolu dolu geçen etkinlik çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür sanat şubat ayı etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Bir yandan söyleşiler düzenleyen bir yandan da tiyatro, konser ve film gösterimleri gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi çocukları da unutmuyor. Hazırlanan kültür takvimlerinde çocuklara da çok sayıda etkinlik hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, çok özel bir konsere daha imza attı.

ETKİNLİĞE YOĞUN İLGİ

Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda “Karamela Sepeti”, “Müzikolaj”, “Şarkı Söyle Dans Et” ve “Kendin Yap Kendin Çal” adlı kitapları ve aynı isimlerde çocuk şarkıları albümleri bulunan; çocuklar, aileler ve öğretmenler için içerikler üreten Onur Erol’u Ordulu çocuklarla buluşturdu. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe ailelerin ve çocukların ilgisi çok yoğun oldu.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Onur Erol’un seslendirdiği eğlenceli şarkılara çocuklar da hep birlikte eşlik ederek oyunlar oynadı. Büyükşehir Belediyesi konserin yanı sıra palyaço gösterileri, ikramlar ve hediyelerle çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

BAŞKAN GÜLER’E ETKİNLİK TEŞEKKÜRÜ

Program sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren aileler ve çocuklar hem konseri hem de sürprizleri çok beğendiklerini belirterek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e etkinlik dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir