https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR’DEN FATSA’NIN YOLLARINA ‘SICAK’ ÇÖZÜM

BÜYÜKŞEHİR’DEN FATSA’NIN YOLLARINA ‘SICAK’ ÇÖZÜM

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesindeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçede üç mahalleye hizmet verecek olan beş kilometrelik güzergâhta sıcak asfalt çalışması başlattı.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

BETON YOLA KAVUŞAN BÖLGEDE İKİNCİ ÇALIŞMA

Fatsa ilçesinde Kayaköy, Akçakese mevki üzerinden Ilıca Mahallesi ve karayoluna bağlanan yolu betonla buluşturan Büyükşehir ekipleri aynı bölgede farklı bir güzergahta sıcak asfalt çalışmaları başlattı.

ÜÇ MAHALLE SICAK ASFALTA KAVUŞACAK

Yeni çalışmayla birlikte, Kayaköy-Akçakese Mahallesi ile Ilıca Mahallesi ve Yeşilköy Mahallesi’ni kapsayan 5 kilometrelik grup yolu sıcak asfalta kavuşacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Toplam üç mahalleye hizmet verecek olan yolda başlatılan sıcak asfalt çalışması mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Gerçekleşen çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve büyükşehir ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir