https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR’DEN FATSA’YA SAĞLAM ALTYAPI

BÜYÜKŞEHİR’DEN FATSA’YA SAĞLAM ALTYAPI

AYAZLI YAĞMUR SUYU HATLARIYLA BULUŞTU

Ordu’nun sağlam temeller üzerinde yükselmesi için ilçe merkezlerinde altyapı seferberliği yaşanıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, Fatsa ilçesinde su baskınlarına maruz kalan Ayazlı Mahallesi’nde sokak ve caddeleri yeni yağmur suyu hatlarıyla buluşturdu.

Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezlerinde de önemli altyapı çalışmalarına imza atıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçe merkezinde aşırı yağışlara bağlı olarak oluşan su baskınlarına neşter vurmak için altyapı çalışmalarına ağırlık verdi.

AYAZLI MAHALLESİ’NDE 5 SOKAK VE 2 CADDEYE YAĞMUR SUYU

Ayazlı Mahallesi’nde daha önce yaptığı çalışmalarla Akyol, Necip Fazıl, Ardıç, Gelişim Sokak ve Hürriyet Caddesi’ndeki altyapıyı sil baştan yenileyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şimdi de Ayazlı Sokak ve Mandıra Caddesi’ni yeni yağmur suyu hatlarıyla buluşturdu.

YAĞMUR SULARI ELEKÇİ DERESİ’NE ULAŞTI

Çalışmalar kapsamında, yağmur sularının, Ayazlı sokak ve mandıra caddesi ile Korgan Kumru Karayolu üzerindeki iki farklı güzergahtan Elekçi Deresi’ne ulaşması sağlandı. Yağmur suyu imalatlarının yapımı sırasında ihtiyaçlara cevap verilebilmesi için 2×2 metre uzunluğunda bakslar kullanıldı.

ÇALIŞMALAR AYAZLI VE KURTULUŞ MAHALLESİ’NDE DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ayazlı Mahallesi Mandıra Caddesi ile Kurtuluş Mahallesi sebze hali mevkiinde bulunan karayolu geçişlerinde de yağmur suyu çalışmalarına devam edecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HEKİMİN ONAYI OLMADAN UYGULANAN BİTKİ KATKILARI ÖLÜMCÜL OLABİLİR

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Dr. Ali Coşkun bitkisel ürünlerin kontrolsüz kullanılması ve bu bitkisel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir