https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR’DEN YERİNDE ÜRETİM

BÜYÜKŞEHİR’DEN YERİNDE ÜRETİM

ÜNYE DERİN BİR NEFES ALACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine bağlı Cevizdere Mahallesi’nde meydana gelen su baskınlarını ortadan kaldırmak için bir ilke imza attı. Çalışmalar kapsamında, yağmur sularını denize ulaştıracak olan 2 metreye 2 metre büyüklüğündeki dev bakslar yerinde üretilmeye başlandı. 420 metre uzunluğundaki güzergâh tamamlandığında, her yağmurda su baskınlarına maruz kalan mahalle sakinleri derin bir nefes alacak.

Ordu’da, ulaşım, altyapı, turizm, üstyapı ve sağlık alanında birçok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, altyapı yatırımlarına da ağırlık veriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla, altyapısı sil baştan yenilenen, cadde ve sokaklar, ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yapıya kavuşturuluyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe mahalle ve grup yollarıyla birlikte şehir merkezlerinde de sorunları çözmek için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

CEVİZDERE MAHALLESİ’NE 420 METRE YAĞMUR SUYU HATTI

Kentin sağlam temeller üzerinde yükselmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine bağlı Cevizdere Mahallesi’nde bir ilke imza attı. Yağmur sularının denize ulaşması için 2 metreye 2 metre uzunluğundaki dev bakslar yerinde imal edilmeye başlandı. Yaklaşık 420 metre uzunluğunda inşa edilecek bakslarla birlikte, Cevizdere Mahallesi su baskınlarından korunmuş olacak.

İL GENELİNDE 111 BİN 519 METRE YAĞMUR SUYU İNŞA EDİLDİ

Öte yandan il genelindeki altyapı çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 2019-2022 yılları arasında 111 bin 519 metre uzunluğunda yağmur suyu hattını Ordu’ya kazandırdı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir