https://www.unyegundemhaber.com/

ÇAKIRTEPE HASTANESİ ÖZ DİYANET- SEN İLE PROTOKOL İMZALADI

Sendika üyelerinin ekonomik, sosyal, kültürel, mesleki hak ve menfaatlerini korumayı, geliştirmeyi ve toplumun ahlaki değerlerini güçlendirmeyi hedefleyen Öz Diyanet-Sen bugün yeni bir sağlık protokolüne imza attılar.

Öz Diyanet-Sen Genel Başkanı Ömer Çatık, Ordu İl Başkanı Bülent Bayar, Ünye İlçe Başkanı Salih Kılıç, Hacı Gazi Cami İmamı Yusuf Okuyucu, 15 Temmuz Cami İmamı Hamza Güneş ve Yavi Mahalle Cami İmamı Hüseyin Ateş bugün Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak ve Başhekim Ali Çoşkun ile bir araya geldi.

Yapılan ziyaret ile birlikte Öz Diyanet-Sen üyelerinin sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasında Özel Çakırtepe Hastanesi ile sendika üyelerine özel indirim protokolü imzalandı. Gerçekleştirilen protokol ile birlikte Öz Diyanet-Sen üyeleri Özel Çakırtepe Hastanesi’nden indirimli olarak faydalanabilecek.
Ayrıca YAVUZ FIREARMS silah Ünye Bayiliği ile de anlaşma sağlayan Öz Diyanet-Sen, YAVUZ CLASSIC isimli silahı Öz Diyanet-Sen üyeleri özel indirim ile sahip olabilecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir