https://www.unyegundemhaber.com/

ÇALDIĞI MALZEMELERLE YAKALANDI!!

Ordu’nun Perşembe ilçesi Efirli Mahallesinde 31.01.2022 tarihinde Büfe İşletmecisi (C.K)’ ye ait işyerinde meydana gelen hırsızlık olayının zanlısı, çaldığı malzemelerle birlikte Perşembe İlçe J.K.lığı, Suç Araştırma Timi (JASAT) ve OYİT ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan bildiride,

Ordu İli, Perşembe İlçesi, Efirli Mahallesinde Büfe İşletmecisi (C.K)’ ye ait işyerinde 31.01.2022 tarihinde faili meçhul hırsızlık olayı meydana gelmiştir. Olayın Jandarmaya ihbar edilmesi ile birlikte Perşembe İlçe J.K.lığı, Suç Araştırma Timi (JASAT) ve OYİT ekiplerince çok yönlü olarak araştırmaya başlanılmıştır.

Bu kapsamda çevrede bulunan işyeri ve güvenlik kameraları kontrol edilmiş, hırsızlığın olduğu saatte bölgede bulunan tüm şüpheli olabilecek şahıslar titizlikle incelenmiş, olayın fail ya da faillerinin kimliklerinin tespitine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

Yapılan çalışma ve kamera görüntülerinde hırsızlık olayı aynı gün içerisinde 4-5 saat gibi kısa bir sürede (T.B) isimli şüpheli şahısın işleyebileceği yönünde bulgu ve deliller elde edilmiş, şüphelinin ikamet ettiği adrese gidilerek evinde yakalanmıştır.

Şüphelinin evinde ve eklentilerinde yapılan aramada büfeden çalınan (90) adet bira, (17) adet votka, (76) paket sigara ve (1) adet kurusıkı tabanca evin çatı kısmında bulunmuş olup, malzemelere el koyularak iş yeri sahibine teslim edilmiştir. Şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır” açıklaması yapıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir