https://www.unyegundemhaber.com/

ÇAMAŞ KALİTELİ VE TEMİZ İÇME SUYUNA KAVUŞUYOR

ÇAMAŞ KALİTELİ VE TEMİZ İÇME SUYUNA KAVUŞUYOR

19 ilçede çalışmalarını ara vermeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği kalıcı yatırımlarla içme suyu sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi içme suyu şebekelerindeki sorunların giderilmesi, vatandaşa temiz ve kesintisiz içme suyu sağlanması için il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. OSKİ ekiplerince, vatandaşların içme suyunda mağduriyet yaşamamaları için program dâhilinde yenilemeler yapılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Bu kapsamda Çamaş ilçe merkezinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Domşu terfi hattı boruları OSKİ ekipleri tarafından modern hale dönüştürülüyor. Kullanım ömürlerini tamamlayan ve sık sık arızalara neden olan hattın kısa sürede tamamlanarak hizmete alınması hedefleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

“VATANDAŞLARIMIZI SUSUZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Ordu genelinde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “19 ilçede vatandaşlarımızın temiz ve kaliteli suya kavuşmaları için tüm ekibin gece-gündüz çalışma yürüttüğünü” söyledi.

Genel Müdür Murat Us yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Özellikle yaz mevsiminde Çamaş ilçemize içme suyu temininde kullanılan Domşu terfi hattında ciddi sorunlar yaşıyorduk. Hattın geçtiği güzergâh yoğun olarak kullanılan bir karayolu kenarında olduğu için meydana gelen arızaların yapımı ve tamiratı zor şartlarda gerçekleştiriliyordu. Sorunu kökten çözmek için Çamaş ilçesine içme suyu iletimini sağlayan terfi hattının yenileme çalışmasına hemen başladık. 315 mm çapında ve 2 bin 336 metre uzunluğundaki terfi hattının 900 metresini tamamladık. Yatırım çalışmamız tamamlandığında, Çamaş ilçemize içme suyu temin eden terfi hattında yıllardır devam eden sorun çözülmüş olacak.” dedi

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

9 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ordu ili asayiş raporu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir