https://www.unyegundemhaber.com/

ÇAMAŞ KENT MEYDANI İÇİN GÜN SAYIYOR

ÇAMAŞ KENT MEYDANI İÇİN GÜN SAYIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çamaş ilçesinde vatandaşların sosyal ve kültürel amaçlarla kullanması için başlattığı kent meydanı çalışmasında sona geldi. Kısa süre önce başlayan ve yüzde 80’i tamamlanan meydan şimdiden Çamaş’a değer kattı.

Altyapıdan üstyapıya, tarımdan turizme, enerjiden teknolojiye birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. 

YÜZDE 80’İ TAMAMLANDI  

Ordu genelinde hayata geçirdiği çağdaş şehirlik çalışmaları ile göz doldurmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de modern görünüm kazandırıyor. 19 ilçeye kent meydanı kazandırarak sosyal yaşam alanları oluşturma çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Çamaş ilçesinde şehrin orta konumunda bulunan alanı kent meydanı yapmak amacıyla kısa süre önce başlattığı çalışmalarda yüzde 80’lik kısmı tamamladı.

Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından uygulanan proje kapsamında alan üzerinde begonit zemin kaplama, beton bordür ve kauçuk zemin kaplama çalışması uygulandı. Altyapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu çalışmalarında da önemli bir mesafe kat etti.

Büyükşehir Belediyesi, çocuk oyun grubu yerleşimi, peyzaj ve aydınlatma çalışması ile kent mobilyalarının montajlarını tamamlayarak modern kent meydanını vatandaşların kullanımına açacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir