https://www.unyegundemhaber.com/

CAN DOSTLARIMIZ İÇİN CANDAN HİZMET EDİYORUZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altaş TV’de Gökhan Gül’ün sunduğu Gündem Özel programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Güler, programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu ile birlikte katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Korumu ve Kontrol Dairesinin yaptığı çalışmaların değerlendirildiği programda Başkan Güler, sokak hayvanları için inşa edilen Karadeniz’in en büyük hayvan hastanesinden iklim değişikliğine, çevrenin korunmasından çöpten enerji üretimine kadar birçok alanda değerlendirmelerde bulundu.

“CAN DOSTLARIMIZ İÇİN CANDAN HİZMET EDİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından can dostlar için yapılan çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Doğu Karadeniz en büyük en kapsamlı Hayvan Hastanesini inşa ettiklerini söyledi. Bu hastanede can dostlar için ameliyat, ameliyat sonrası tedavi, bakım, beslenme, klinik ve ilk yardım hizmetlerinin verildiğini kaydeden Başkan Güler, şöyle konuştu:“Klasik belediyecilikte yol, asfalt ve suları yaptığınız zaman görevinizi tamamlıyorsunuz. Ama biz her alanda klasik belediyeciliğin dışına çıkıyoruz. Can dostlarımız için yaptığımız çalışmalarla su terapisinden enzim ihtiyacına, fizik tedavileri dahil tam teşekküllü hale getiriyoruz. Tüm bunların yapılması tüm sorunların çözülmesi anlamına gelmiyor. Çünkü hayvan popülasyonu çok hızlı artıyor. Sağlık bir şekilde bu sayıları da kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Tüm hayvanları içine alan ve çevreyi da kapsayan geniş bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmaları yaptıkça da çağdaş bir kent havasına erişiyoruz. Bütün bu çalışmaların temelinde sevgi var, işinizi seviyorsanız başarılı oluyorsunuz”

“MELET VE BİRÇOK ALANI KORUYARAK TURİZME KAZANDIRDIK”

Çevrenin korunmasında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Güler, bu kapsamda Ordu’ya önemli turizm alanları kazandırarak değer kattıklarını belirtti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir