https://www.unyegundemhaber.com/

ÇATALPINAR GÜNEYCE MAHALLESİNİN HAYALİ GERÇEK OLDU

ÇATALPINAR GÜNEYCE MAHALLESİNİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Ordu’nun tüm ilçelerinde birbirinden önemli alt yapı yatırımlarını hayata geçiren OSKİ, Çatalpınar ilçesi Güneyce Mahallesi’nİ modern içme suyu hattı ile buluşturuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile Çatalpınar ilçesi Güneyce Mahallesi’nde içme suyu hattı çalışması başlatan OSKİ ekipleri, toplam 3 bin 200 metrelik içme suyu hattını modern bir yapıya kavuşturacak. Başkan Güler’in talimatları ile başlayan çalışmalarda şu ana kadar 1000 metrelik bölüm tamamlandı.

 “GECE-GÜNDÜZ YOĞUN TEMPODA ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede yatırım çalışmalarına hız verdiklerini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “19 ilçede mahallelerimizin içme suyu problemlerini çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyor” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Genel Müdür Murat Us yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerimizde yoğun tempoda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün ekiplerimizle beraber Çatalpınar ilçemizde yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Çatalpınar ilçemize bağlı Güneyce Mahallemizin yıllardır içme suyu alt yapısı olmadığı için kendi imkânları ile içme sularını tedarik ediyorlardı. OSKİ Genel Müdürlüğü olarak başlattığımız çalışma kapsamında bu hasrete son vereceğiz. Şuan ekiplerimiz yoğun bir şekilde Güneyce Mahallemize modern içme suyu alt yapısı için çalışma yürütüyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmalarda 3.200 metre uzunluğundaki içme suyu hattının 1.000 metrelik bölümü tamamlandı. Geri kalan bölümlerin tamamlanması için ekiplerimiz yoğun mesai yapıyor. Çalışmalar tamamlandığında mahallemiz temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşmuş olacak.  Yapılan yatırımın ilçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir