https://www.unyegundemhaber.com/

ÇAYBAŞI-İLKÜVEZ ARASINDA YOL SEVİNCİ

ÇAYBAŞI-İLKÜVEZ ARASINDA YOL SEVİNCİ

İLKÜVEZ’E ALTERNATİF 6 KM’LİK YOLDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Çaybaşı ilçesi ile İlküvez Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan 6 kilometrelik grup yolunda Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından beton yol çalışması başlatıldı.

Ordu’da vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacı ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri 19 ilçede sürdürülen beton yol ve asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kırsal mahalleler başta olmak üzere sürdürülen çalışmalar ile vatandaşlar modern yol güzergahlarına kavuşuyor.

TOPLAM UZUNLUĞU 6 KM

Standardı yüksek yollar için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çaybaşı ilçesinin en fazla nüfus yoğunluğuna sahip İlküvez Mahallesi’ne alternatif güzergâh olan grup yolunda beton yol çalışması başlattı.

Toplam uzunluğu 6 kilometre olan güzergahta çalışmalar kapsamında 400 metrelik yol beton ile buluşturuldu.

“4 MAHALLEYE HİZMET VERECEK”

4 mahallenin kullandığı grup yolunun kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yolun Çaybaşı ilçesine hayırlı olmasını diledi.

Başkan Güler yol hakkında şu bilgileri verdi:

“Çaybaşı ilçemizin en fazla nüfus yoğunluğuna sahip olan İlküvez Mahallesi’ne alternatif güzergâhta ekiplerimiz beton yol çalışmasına başladı. Kargalı, Namazlı ve Akbaba Mahallelerine de hizmet verecek olan yolda çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Çaybaşı ilçemize şimdiden hayırlı olsun”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir