https://www.unyegundemhaber.com/

CHP’DEN DEVA’YA ZİYARET

CHP’DEN DEVA’YA ZİYARET

Cumhuriyet Partisi Ünye İlçe Teşkilatı’ndan Deva Partisi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette ülke gündemini ve siyasetini değerlendiren Cumhuriyet Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ve Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, kurulan 6’lı ittifak ile Türkiye’nin daha güzel günler göreceğini belirttiler.

“İlerleyen Dönemde Sahada Daha Çok Beraber Olacağız”

Altılı ittifak ile birlikte daha güzel işlerin altına imza atacaklarını ifade eden Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, “Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Teşkilatı bugün partimizi ziyaret ettiler. Kendileri değerli vakitlerini ayırarak buraya teşrifte bulundular. Artık seçim startlarının en kısa sürede verileceğini ve sahalara çıkılacağını düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde de daha sık beraber olacağız. Altılı ittifak ile birlikte kardeşçe ve dostça birlikte çok güzel şeyler yapacağız. Biz Ünye’nin sorunlarının biliyoruz ve artık sorun odaklı değil çözüm odaklı çalışacağız. Biz ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Teşkilatına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

“Türkiye Daha Demokratik ve Çağdaş Bir Ülke Olacaktır”

6 partinin ittifakı ile Türkiye’nin zorlu süreçten çıkacağını belirten CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, “Türkiye’de başkanlık sistemine geçildikten sonra tüm yetkilerin tek kişiye verilmesinin veya demokrasinin yayından çıkarılmasına ve insanların boğazından girecek ekmeğe varıncaya kadar etkilemiştir. 6 partinin bir araya gelip bir mutabakat oluşturması çok değerlidir. Türkiye’nin kuruluş ideolojisindeki görüşlerin temsil edildiği bir ittifakımız vardır. Bizim önceliğimiz tek parti iktidarının getirdiği yoksullukla mücadele etmektir. Türkiye’den hiç kimse umudunu kaybetmesin. Türkiye’yi düze çıkaracak kadrolar vardır. Gelecek günler daha demokratik, daha uygar ve daha çağdaş bir Türkiye olacaktır. Ben ziyaretimizde bizleri ağırlayan Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatına ve Başkan İrfan Tosun’a teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir