https://www.unyegundemhaber.com/

ÇINARLIK MAHALLESİ’NDE YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

ÇINARLIK MAHALLESİ’NDE YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Ünye Belediyesi, kentin en fazla nüfusa sahip yerleşim yerlerinden biri olan Çınarlık Mahallesi’nde başlattığı yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Çınarlık Mahallemizin bazı sokaklarını baştan aşağı yeniliyoruz” dedi.

Kentin her noktasında yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Ünye Belediyesi, Çınarlık Mahallesi’nde alt yapı uygulamalarını tamamladığı sokaklarda parke yol çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Hacı Gazi Camii ve Kervanoğlu Sokak’ta parke yol çalışmaları tamamlanırken, Santiler Sokak ve Çıldır Sokak’ta devam ediyor.

Çalışmaları Mahalle Muhtarı Ahmet Koç ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Tavlı, mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.

Muhtar Koç’tan Başkan Tavlı’ya Teşekkür

Mahallelerinde ihtiyaç olan yol çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Çınarlık Mahallesi Muhtarı Ahmet Koç Belediye Başkanı Tavlı’ya teşekkür etti.

Başkan Tavlı’dan 3 Mahallenin Sorununa Çözüm

İncelemeler kapsamında Kaledere Mahallesi Martoğlu Sokak’ta yağmur sonrası yaşanan tahliye sorunu da yerinde incelenirken, Kaledere Mahallesi Muhtarı Mustafa Bıyıkoğlu çözüm için Başkan Tavlı’dan destek istedi. Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ünye Belediyesi’nin koordineli çalışması sonucu gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Başkan Tavlı, ilgili birime sorunun çözülmesi talimatını verdi. Aynı zamanda Kaledere, Hamidiye ve Çınarlık Mahalleleri’ni yakından ilgilendiren bu çözüm 3 mahalleye de nefes aldıracak.

Kaledere Mahallesi Muhtarı Mustafa Bıyıkoğlu, “Martoğlu Sokak’ta yağmur suyu hattı olmadığından her yağmurda hem yolumuz bozuluyor hem de kum birikiyordu. Başkanımız bu konuda yardımcı olacağını söyledi. Bu nedenle kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

“Çınarlık Mahallemizin Bazı Sokaklarını Baştan Aşağı Yeniliyoruz”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Mahalle muhtarlarımızla birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek eksiklikleri yerinde tespit ediyoruz. Çınarlık Mahallemizde muhtelif noktalarda yenileme ve alt yapı çalışmalarını inceledik. Tüm hızıyla devam ediyor. Çınarlık Mahallemizin bir noktasında yağmur suyu geçişi noktasında olan sıkıntının giderilmesi için orada ortak fikirle çözüm üretmeye çalıştık. Sorunu gidererek inşallah hemşerilerimizin etkilenmemesi için şimdiden önlemimizi alıyoruz. Kaledere, Hamidiye ve Çınarlık Mahallemizi ilgilendiren Martoğlu Sokak’taki Büyükşehir Belediyemizin yol güzergâhı olan ana arterde sorunu yerinde inceledik ve çözümü noktasında Büyükşehir Belediyemizin ilgili daire başkanıyla görüşerek müşterek çözüm noktasında çalışma yürüteceğiz. En kısa zamanda yapacağımız çalışmalarla hemşerilerimizin sorunlarını gidermiş olacağız” diye konuştu.

İncelemeler kapsamında Gogina Park’ta da yapılacak çalışmalar yerinde değerlendirildi.  

Başkan Tavlı incelemeler sırasında Çınarlık Mahallesi’nde oturan Şehit Polis Hüseyin Duman’ın babaannesi Emine Duman’ı da evinde ziyaret etti. Talepleri için gerekli talimatları veren Başkan Tavlı, şehit ailelerine her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜFK U15’TE DOLU DİZGİN!

ÜFK U15’TE DOLU DİZGİN! Ligde oynadığı tüm müsabakaları kazanan mavi-siyahlıların son kurbanı Orduspor 1967 takımı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir