https://www.unyegundemhaber.com/

ÇOCUKLAR GÜLÜNCE BAYRAM

ÇOCUKLAR GÜLÜNCE BAYRAM

BAYRAMLIKLAR BÜYÜKŞEHİRDEN

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık desteğinde bulundu. Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Amacımız bu bayramda çocuklarımızın yüzlerini güldürmek ve onları mutlu etmek” dedi.

Hayata geçirdiği Sosyal Market hizmeti ile ihtiyaç sahibi ailelerin gereksinimlerinin giderilmesinde büyük kolaylık sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca da onlardan yardımlarını esirgemedi. Ramazan Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının yüzünü güldürmek isteyen Büyükşehir Belediyesi Ordulu yardımseverlerin de katkısıyla il genelinde bulunan 350 çocuğu baştan aşağı giydirdi.

İlçe ilçe gezen Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri hazırladıkları paketlerle kapıları çalarak çocuklara hediyelerini ulaştırdı. Bayram öncesi çocuklar hediye almanın mutluluğunu yaşadı.

“AMACIMIZ YÜZLERİN GÜLMESİ, ÇOCUKLARIMIZIN MUTLU OLMASI”

Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Bilkay, bayram öncesi Sosyal Market aracılığı ve yardımseverlerin de destekleriyle çocuklara sürpriz yaparak onları sevindirdiklerini söyledi.

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

“Bu bayramda çocuklarımızın yüzü gülsün diye onlara güzel bir sürpriz yaptık. Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde ve yardımseverlerimizin Sosyal Marketimize yaptığı bağışlarla ilimiz genelinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına bayramlıkları ulaştırdık. Amacımız yüzlerin gülmesi, çocuklarımızın mutlu olması. Burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve şehrimizin değerli hayırsever vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bizler onların hayrına vesile oluyoruz. İmkanı olan herkesin Sosyal Marketimize yardımlarını bekliyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir