https://www.unyegundemhaber.com/

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMINDA ORDU YOK …

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ocak Cumartesi günü yapacağı Giresun ziyaretinin ayrıntıları netleşmeye başladı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunu Giresun, Trabzon ve Rize’de geçirecek. Erdoğan’ın programında Ordu ise bulunmuyor.
Erdoğan 29 Cumartesi günü öğle saatlerinde Ordu-Giresun havalimanına inecek. Buradan Giresun’a geçecek olan Erdoğan ve beraberindekiler Valilik önünde düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan bir süre önce hizmete giren Çotanak Spor Kompleksi, Eğitim Araştırma Hastanesi ve Dereli’deki TOKİ konutları ile okullar, sağlık tesislerinden 30’a yakın tesisinin toplu açılış törenini yapacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan valilik önünde düzenlenecek olan törende Giresunlulara da hitap edecek. Erdoğan partisinin genişletilmiş il toplantısına katıldıktan sonra Giresun’dan ayrılacak.

ATLI: “ÇEVRE YOLU VE İÇME SUYU PROJESİ MÜJDESİ BEKLİYORUZ”
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’da yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kentte ağırlamaktan ötürü mutlu olduklarını belirterek, “Kendilerinin Giresun’a karşı özel bir sevgisi var. Dereli İkisu’dan getirilecek olan 50 yıllık su projesi ile Giresun Güney Çevre Yolu’nun yatırım programına alınması müjdesini bekliyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir