https://www.unyegundemhaber.com/

”CUMHURİYET MEYDANINA OTURMA GRUPLARI TEKRAR YERLEŞTİRİLMELİ ”

ÜNTİD Başkanı Adnan SOBİ yaptığı basın açıklamasında Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndaki pandemi sürecinde kaldırılan oturma banklarının yeniden yerleştrilmesini istedi.

Kentin buluşma noktası olan Cumhuriyet Meydanı’nda halkın oturmaya yer bulamamasının önemli bir eksiklik olduğunu ifade eden Başkan Sobi şöyle konuştu;

“ÜNYE CUMHURİYET MEYDANI KENTİN BULUŞMA NOKTASIDIR…

Meydanlar kentlerin vitrinidir. Daha da önemlisi insani yaşam kalitesinin sosyal bir göstergesidir.

Bölgemizin en büyük meydanlarından olan Ünye Cumhuriyet Meydanındaki kent mobilyaları (oturma grupları) pandemi gerekçesiyle kaldırılmıştı. Ancak, her yerde hayat normale dönmeye başladığı halde Cumhuriyet Meydanında halkın oturmaya yer bulamaması oldukça önemli bir eksikliktir.

Kent insanının ve kentimize gelen misafirlerimizin Cumhuriyet Meydanımızda daha konforlu ve keyifli vakit geçirebilmesi için oturma grupları kaldırıldığı yerlere tekrar yerleştirilmelidir.

Yapılacak olan çalışmada kent kimliği dikkate alınarak mobilyaların engelli, çocuk ve sokak hayvanlarının kullanımına uygun biçimde konforlu ve dokulu olması için hassasiyet gösterilmesini bekliyoruz.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı’ nın acilen bu insani ve kentsel sorunun çözümü için harekete geçmesi gerekmektedir.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir