https://www.unyegundemhaber.com/

DEVA PARTSİN’DEN GENÇLERBİRLİĞİ’NE YEMEK

DEVA PARTSİN’DEN GENÇLERBİRLİĞİ’NE YEMEK

Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatı Ünye Gençlerbirliği Futbol Kulübü’ne moral yemeği düzenledi. Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun ve yönetimi, Ünye Gençlerbirliği Futbol Kulübü yöneticileri, teknik heyet ve oyuncularla birlikte yemekte bir araya geldi.

“Bu Formanın Sevdasıyla Büyüdüm”

Duayen Lounge Cafe’de düzenlenen programda konuşan Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, “Biz Ünye Deva Partisi İlçe teşkilatı olarak genel merkezimize sormadan hiçbir şey yapmıyoruz. Sayın Gene Başkanımız Ali Babacan’ında sizlere çok büyük tebrik teşekkürleri var, sizlere başarılar diliyor. Ben elçiyim elçiliğimi yaptım. Bende Ünye sporun ailesinden geliyorum. Eskiden 16 yıla yakın Ünye Spor’da idarecilik yaptım. Şuanda dava arkadaşlarım Deva Partisi Ünye İlçe teşkilatı olarak sizlerle bir bütün olacağımızı bilin. Bu vesileyle bu yemek naçizane bir işin başlangıcı olur inşallah. Ben Beşiktaşlıyım, Ünye Gençler Birliğiyle Beşiktaş maç yapsın canı gönülden söylüyorum; Gençler Birliğinin yenmesini isterim. Yeşil çizgili beyaz formanın sevdasıyla büyüdüm. Allah başarınızı daim etsin. Biz sizi her zaman seviyoruz. Siyaset anlamında değil bir dostluk abi kardeşlik anlamında sizlerle bir yemek yiyelim dedik” dedi.

Programa ayrıca Deva Partisi Ünye İlçe İdari ve Mali İşler Başkanı Tevrat Akkaya, Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilat İşleri Başkanı İlhan Yiğit, Deva Partisi Ünye İlçe Sekreteri Hasan Akyıldız, Ünye Gençlerbirliği Teknik Direktörü Osman Çakın, Ünye Gençlerbirliği Antrenörü Orhan İhtiyaroğlu katıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir