https://www.unyegundemhaber.com/

DÖRT İLÇEYE HİZMET VERECEK

DÖRT İLÇEYE HİZMET VERECEK

TURİZME GİDEN YOLLARA ASFALT KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabataş ilçesine bağlı Alankent Mahallesi’nden Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası’na alternatif ulaşım imkânı sağlayan yolu asfaltla buluşturmak için çalışma başlattı. Güzergâh, Çatalpınar ve Korgan ilçelerine de konforlu bir bağlantı imkanı sunacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, turizm merkezlerine ulaşım sağlayan alternatif güzergahlardaki asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde sürdürdüğü asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, turizm destinasyonlarına ulaşımda da alternatif ve kalıcı ulaşım ağı sağlıyor.

Bu kapsamda belediye, Kabataş ilçesine bağlı Alankent Mahallesi ile Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası’nı birbirine bağlayan ve Çatalpınar ile Korgan ilçelerine de alternatif ulaşım güzergahı sunan yolda asfalt çalışması başlattı.

Daha önce 1350 metresi beton yol ile buluşan güzergahta toplamda 6,5 km emülsiyon asfalt çalışması yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, 3 km uzunluğundaki güzergah asfalt ile buluştu. Ekiplerin geride kalan 3,5 km’lik mesafedeki çalışmaları ise devam ediyor.

İLÇE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan ilçe sakinleri, turizm yolu olarak kullanılan ve dört ilçeye alternatif bağlantı sağlayan güzergahtaki çalışmalar nedeniyle, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir