https://www.unyegundemhaber.com/

EDANUR ÖĞRETMEN ”OKULUNDAKİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞARAK” SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Samsun’da bir otomobilin çarpması sonucu yoldan çıkarak refüjdeki ağaca çarpan otomobildeki Mahmut Akbulut ile eşi Edanur Akbulut son yolculuklarına uğurlandı.

Memleketi Ünye olan öğretmen Edanur Akbulut, görevli olduğu okulu Harun Ateş Özel Eğitim Meslek Okulunda helallik alınmasının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Düzenlenen törende konuşan Harun Ateş Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Şinasi Coşkan,” Bu gün okulumuzun bir genç bir öğretmenini ebediyete uğurlayacağız. Ailesinin yaşadığı acı hepimizin acısı kederi hepimizin kederidir. Bildiğimiz gibi acılar paylaştıkça azalmıyor ama teselli buluyoruz. Kızımız Ünye’de doğdu.

İlk ve ortaokulunu bitirdikten sonra lise öğrenimini Ünye Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden mezun oldu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yiyecek ve İçecek Bölümünü bitirdikten sonra 2010 yılında sözleşmeli öğretmen olarak aramıza katıldı.

Eşi ile birlikte ilk geldikleri gün çok heyecanlılardı. Bize bu kınalı ellerimle tercihini yaptığını söyledi. Birbirlerinin gözüne kıyamayan iki arkadaşımızı o günden itibaren çok sevdik.

Rabbimde ikisini bu dünyada da ayırmadı. Edanur hocamızı bir yaklaşık 15 aydır tanıyoruz.

Ailemizin ve okulumuzun en küçük öğretmeni oldu. Hiçbir öğretmenimizi ve öğrencilerimizi asla kırmadı” dedi.
Yapılan dualar sonrası genç öğretmen gözyaşları arasında Şenyurt Mahallesinde aile kabristanlığına defnedildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir