https://www.unyegundemhaber.com/

EL ELE DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Ünye El Ele Derneği Yönetim Kurulu kamuoyunda bir milletvekilinin dernek hakkında asılsız suçlamalarda bulunması nedeniyle basın açıklamasında bulundu.

“KAMUOYUNA…

Bir millet vekilinin paylaşımında derneğimiz”uluslararası boyutta çevirdiğiniz filmler”ifadesi ile kirletilmeye çalışılmıştır. Bahse konu olan çalışmalar afrin bölgesine savaş mağdurları için yapılmış biri gıda, diğeri kışlık kıyafet, çadır, yatak yardımlarından ibaret 2 adet yardım tırı ve Türkmendağı yamadi bölgesinde mazlum coğrafyanın çocukları için yapılmış olan bir köy okulundan ibarettir ve kamuoyunun bilgisine sunularak resmi kayıtlarla yapılmıştır.Destegini önce ALLAH’TAN sonra halktan alan, hiçbir siyasi durumun parçası olmayan ve olmayacak olan Elele Derneği günlük 650 muhtaca sıcak yemek hizmeti veren ,kitap kafe gibi hizmetlerle çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışan ve sosyal hizmet üreterek bölgemize faydalı olmaya çalışan bir kuruluştur. Derneğimiz daha öncede iftiralarla kirletilmeye çalışılmış ama her defasında daha fazla destek bularak yoluna devam etmiştir ve yine öyle olacaktır. Bu gibi durumlarda gösterdiğimiz tavır belli olup T.C mahkemelerinde atılan iftiralara karşı hakkımızı arayacağımızı tüm kamuoyuna duyururuz.

ÜNYE ELELE DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI FATİH UYGUN.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir