https://www.unyegundemhaber.com/

EMITT’TE ORDU RÜZGARI ESTİ

EMITT’TE ORDU RÜZGARI ESTİ

Bu yıl 25’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini alan Ordu Büyükşehir Belediyesi dört gün boyunca şehri tanıtma fırsatı yakaladı.

İstanbul TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilen ve binlerce katılımcısı ve on binlerce ziyaretçisi ile dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak kabul edilen EMITT Fuarı’nda Ordu Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

100’ün üzerinde belediyenin katılım sağladığı fuarda Ordu Büyükşehir Belediyesi, dört gün boyunca Ordu’nun tarihi, kültürel, yöresel değerleri ve muhteşem doğal güzelliklerini stantlara taşıyarak ziyaretçilere tanıttı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım materyalleri ile Ordu’nun tarihi ve kültürel değerlerinin yansıtıldığı kısa filimler fuarı ziyaret eden binlerce kişinin ilgisini çekti. Aynı zamanda şehrin yöresel lezzetleri de katılımcılara ikram edildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir