https://www.unyegundemhaber.com/

FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER

FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER

24-31 TEMMUZ’DA TANDEM BİSİKLET TURU DÜZENLECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Eşpedal Derneği iş birliği ile 24-31 Temmuz tarihleri arasında engellere karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Tandem bisiklet turu düzenlenecek. Görme engelli bireylerin katılımıyla, iki kişinin pedal çevirerek kullanabildiği çift kişilik bisikletler olan tandemlerle ayrıca şehir turu yapılacak.

19 ilçesi ile Ordu’yu engelli bireyler için erişilebilir bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, 24-31 Temmuz tarihleri arasında Eşpedal Derneği iş birliğiyle düzenlenecek olan Tandem Bisiklet turu için gerekli çalışmaları yaptı. Ünye ve Gülyalı ilçelerinde toplanacak olan 30 kişilik ekip 26 Temmuz tarihinde Altınordu ilçesinde ‘’Farkındalık Sürüşü’’ kapsamında kısa mesafeli pedal çevirecek.

26 TEMMUZ’DA ‘’FARKINDALIK SÜRÜŞÜ’’ YAPACAKLAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Eşpedal Derneği iş birliği ile 24-31 Temmuz tarihleri arasında engellere karşı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenecek olan Tandem bisiklet turu Ünye Çınar suyu Kamp alanı ile Gülyalı ilçesi Gülyalı Kano park alanında ekiplerin toplanması ile başlayacak. 26 Temmuz tarihinde Altınordu ilçesinde ‘’Farkındalık Sürüşü’’ kapsamında kısa mesafeli pedal çevrilecek. 30 kişilik Tandem Bisiklet ekibinin katılacağı etkinlik vatandaşlara açık olacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir