https://www.unyegundemhaber.com/

FATSA MEYDANI YEŞİLLENDİ

FATSA MEYDANI YEŞİLLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla modern bir kimlik kazanan Fatsa Meydanı yeşil alana kavuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özel önem verdiği kent estetiği ve meydan çalışmaları Ordu genelinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda şehre nefes aldıracak yatırımları bir bir hayata geçiren ve yeşil alanlara büyük önem veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydan Projesi kapsamında yapımı tamamlanan alan üzerinde yeşil alan ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdi.

Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla Fatsa ilçesi, kent meydanında yeni bir yeşil alana kavuşurken peyzaj çalışmalarıyla da meydanın modern bir görünüm kazanması sağlandı.

FATSA’NIN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ

Geniş bir alan üzerine inşa edilmesi ile şehre nefes aldıran, modern görünümü ile şehre değer katan Fatsa Meydanı yapılan çalışmalarla birlikte ilçenin cazibe merkezi haline geldi.

Vatandaşların buluşma alanı olan meydan içerisinde ahşaptan oturma basamakları, kumlanmış bazalt ve granit taştan sert zemin, kuru havuzdan ışıklı su oyunu, ağaç altı oturma birimleri, banklar, zeminde ışık oyunu ve dekoratif aydınlatma elemanları yer alıyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN TAVLI’YA ÇINARLIK VE KALEDERE’DEN GÜÇLÜ DESTEK!

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Çınarlık Mahallesi’nde vatandaşlarla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir