https://www.unyegundemhaber.com/

FATSA VE GÜRGENTEPE BU YOLU BEKLİYOR

FATSA VE GÜRGENTEPE BU YOLU BEKLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ve Gürgentepe ilçelerini beton yolla birbirine bağlayacak olan güzergahtaki çalışmalarını sürdürüyor. 7 kilometre uzunluğundaki yolun 5.5 kilometrelik kısmı tamamlanarak beton yola kavuştu. 

Ordu’da başlatılan asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak, arazi ve iklim şartlarına göre, beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor.  Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, güzergahlar belirli bir program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor. Vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları açılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

BAHARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Büyükşehir Belediyesi, baharın gelmesiyle birlikte, il genelindeki asfalt, beton, yeni yol açma, stabilize, bakım ve onarım çalışmaları ile sanat yapıları inşaatlarına ağırlık verdi.  Bu kapsamda, Fatsa ve Gürgentepe ilçelerine bağlantı sağlayan güzergahta beton yol çalışması başlatıldı.

7 KİLOMETRELİK GÜZERGAH BETONLA BULUŞACAK

Fatsa ilçesine bağlı Yavaş Mahallesi’nden başlayan toplam 7 kilometrelik yoldaki beton yol çalışmalarında , 5.5 kilometrelik kısım geride kaldı. Gürgentepe ilçesine bağlı Eskiköy Mahallesi’ne de ulaşım sağlayan güzergâh tamamlandığında, iki ilçe standardı yüksek bir alternatif yola daha kavuşmuş olacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

ÜTSO’DAN BAŞARILI SPORCULARA TEBRİK

Fatsa’da gerçekleştirilen Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm İl Birinciliği yarışlarında dereceye giren sporculara Ünye Ticaret …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir