https://www.unyegundemhaber.com/

FATSA’DA RAMAZAN COŞKUSU

FATSA’DA RAMAZAN COŞKUSU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE RAMAZAN DOLU DOLU GEÇİYOR

ÇOCUKLAR OKSM’YE ABONE OLDU 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan birbirinden renkli içeriklerle dolu ‘etkinlik tırı’ Fatsa ilçesinde çocuk ve yetişkinlere unutulmaz bir gün yaşattı.

“Vakit Tamam Birlikte Ramazan” sloganıyla Ramazan’ın coşkusunu 19 ilçeye taşıyan Büyükşehir Belediyesinin bu seferki durağı Fatsa ilçesi oldu. Büyükşehir Belediyesinin saat 14.30-18.30 saatleri arasında düzenlendiği Hacivat-Karagöz, deneylerle bilim, çocuk tiyatrosu, Aşuk Maşuk, yetişkin oyunu, tasavvuf müziği konseri, sohbet-kuran tilaveti ve dua programları hem çocukların hem de yetişkinlerin beğenisini kazandı.

ÇOCUKLAR OKSM’YE ABONE OLDU  

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesinin her akşam Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde (OKSM) çocuklar için gerçekleştirdiği etkinliklerde renkli görüntülere sahne oluyor. İftar sonrası OKSM’de buluşan ve burada kurulan stantlarda doyasıya eğlenen çocuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklere katılarak gönüllerince vakit geçiriyor.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERİLEREK İKRAMLAR YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesince düzenlenen yarışmalar, gösteriler, tiyatrolar, konserler, gölge oyunları gibi çeşitli etkinliklerin yer aldığı programlara katılım oldukça yoğun oluyor. Programda ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ikramlar yapılarak çeşitli hediyeler veriliyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir