https://www.unyegundemhaber.com/

FATSA’DA SOKAKLAR SICAK ASFALT İLE BULUŞTU

FATSA’DA SOKAKLAR SICAK ASFALT İLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ulaşım yatırımları sürüyor. Fatsa ilçe merkezine bağlı Dolunay Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir ekipleri, altyapısını tamamladığı 5 sokağı sıcak asfalt ile buluşturdu.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan, turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçesinde 5 sokağı daha sıcak asfalt ile buluşturduklarını söyledi.

DOLUNAY’DA 5 SOKAK SICAK ASFALT İLE BULUŞTU

İlçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Dolunay mahallemizde, Keçiören Sokak, Çalıkuşu Sokak, Fazıl Sokak, Meşeevleri Sokak ve Akide Sokak’taki altyapıyı tamamen yeniledik ve bölgeyi sıcak asfalta kavuşturduk. Sokakların bulunduğu bölge, yapılaşmanın yeni olduğu sitelerin ve nüfus yoğunluğunun fazla olduğu yerlerdi. Hemşerilerimize konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla başlattığımız çalışmaları tamamladık. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Mahalle sakinleri ise bölgede yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir