https://www.unyegundemhaber.com/

FATSA’NIN MAHALLELERİNE SICAK ASFALT

FATSA’NIN MAHALLELERİNE SICAK ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçelerin kaderi değişiyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Fatsa ilçesinde, 2 mahalleyi birbirine bağlayan güzergâh sıcak asfalt ile buluşuyor. 

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

TAHTABAŞ VE MEŞEBÜKÜ MAHALLELERİNE HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesine bağlı Meşebükü ve Tahtabaş Mahallelerini birbirine bağlayan güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattı. Yoldaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Tahtabaş istikametinden Aybastı Karayoluna bağlanmak isteyen vatandaşlara direkt ulaşım imkanı sağlanacak. Vatandaşların Aybastı karayoluna ulaşmak için Fatsa istikametine gitmelerine gerek kalmadan güzergahta 7 kilometre kısalma yaşanacak.

Sıcak asfalt çalışmaları tamamlandığında, vatandaşlara standardı yüksek konforlu bir ulaşım imkanı sağlanacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAYRAMCA’DA BAŞKAN TAVLI COŞKUSU

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Bayramca Mahallesi’nde gerçekleştirdiği …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir