https://www.unyegundemhaber.com/

FATSA’NIN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

FATSA’NIN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

FATSA’DA 1 SOKAK VE 5 CADDE SICAK ASFALT İLE BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ulaşım yatırımları sürüyor. Fatsa ilçe merkezine bağlı Ayazlı Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir ekipleri, altyapısını tamamladığı 1 cadde ve 5 sokağı sıcak asfalt ile buluşturuyor. Dolmuş güzergahı olarak da kullanılan sokak ve caddeler, 7 okula hizmet verecek.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan, turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçesinde 1 cadde 5 sokağı daha sıcak asfalt ile buluşturmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

İLK KEZ SICAK ASFALT İLE BULUŞACAK

İlçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Ayazlı mahallemizde, doğal gaz ve altyapı çalışmaları tamamlanan Hürriyet Caddesi, Necip Fazıl, Ardıç, Akyol, Güngören ve Kandır sokakta toplamda 3.5 kilometre sıcak asfalt çalışmasını başlattık. Yapılaşmanın yeni olduğu bir bölge olduğu için ilk kez sıcak asfalt ile buluşacak. Bu bölge her yağmur yağdığında su taşkınlarına maruz kalan bir yerdi. Ayazlı sokakta 2 metreye 2 metre betonarme menfez yapım çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca Mandıra Caddesinde de yağmur suyu baks döşeme çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Mahalle sakinleri ise bölgede yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir