https://www.unyegundemhaber.com/

GAZETECİLERDEN YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’nden Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleşti.

Ağustos ayı kararnamesinde ,Ünye ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk’ün Ordu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine terfi etmesinin ardından , Gümüşhane İl Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Sarısoy Ünye ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Dernek Başkanı Cihan Çakır öncülüğünde ilçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’u  ziyaret eden Ünyeli gazeteciler, başarı ve “hayırlı olsun” dileklerini sundular.

Ziyarette konuşan Başkan Çakır ,”basın mensubu olarak kamu görevi yaptıklarını söyleyerek, bilgi kirliliğinin yaşanmaması açısından, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de emniyetinde basın mensuplarına yardımcı olmalarını istedi.

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Ünye  İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy”Karadenizli olmam nedeniyle Ünye’‘ye yabancı değilim. Bir de Samsun’a   gelip giderken Ünye’ye  uğradığımızdan Ünye  benim için çok yabancı bir kent değil.” dedi.

Yasaların tanıdığı ölçüde basın mensuplarına her zaman yardımcı olacaklarını sözlerini ekleyen  Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, daha önce görev yaptığı   kentlerde basın mensupları ile güzel diyalog içerisinde olduğunu sözlerine ekledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayrıca Celal Sarısoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan  Fatsa ilçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutçu’da  gazeteciler ile sohbet etti.

Ünye İlçe Emniyet Müdürü  Celal Sarısoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı Cihan Çakır ve Yönetim Üyeleri İbrahim İşçi, Yunus Zor, Gökhan Beşikcioğlu, Semanur Odabaşı Beşikcioğlu ve Barış Tayfun Nal  eşlik etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir