https://www.unyegundemhaber.com/

GELECEĞİN SPORCULARI BU KURSLARDA YETİŞİYOR

GELECEĞİN SPORCULARI BU KURSLARDA YETİŞİYOR

ORMEK’İN SPOR KURSLARI ÇOCUKLARA SPOR SEVGİSİNİ AŞILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (ORMEK) koordinesinde Çatalpınar İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde Çatalpınar’da açılan Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Bisikletle Oryantiring ve Futbol Kursları geleceğin sporcularını yetiştiriyor.

ORMEK vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerine ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Toplumun her kesimine yönelik eğitimler veren ORMEK, açtığı kurslarla vatandaşlara meslek ve sanat eğitimi imkânı sunarken spor kurslarıyla da geleceğin sporcularına ev sahipliği yapıyor.

SAĞLIKLI VE BAŞARILI GENÇLER YETİŞİYOR

Bu kapsamda Çatalpınar ORMEK, Çatalpınar İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde açılan Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Bisikletle Oryantiring ve Futbol Kurslarında eğitimler devam ediyor. Açılan kurslarda gençlerin daha başarılı ve sağlıklı bireyler olarak yaşamlarını sürdürmeleri ve spor alanında Ordu’yu ve Büyükşehir Belediyesini en iyi şekilde temsil etmeleri hedefleniyor.

ORMEK koordinesinde, Halk Eğitim Müdürlüğünün usta öğreticileri ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün mekân desteği ile devam eden kurslarda Geleneksel Türk Okçuluğu Kursu’nda 30, Güreş Kursu’nda 50, Bisiklet Kursu’nda 38 ve Futbol Kursu’nda 14 kursiyer eğitim alıyor.

SPORCU ÇOCUK VE GENÇLERDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Açılan kurslarda eğitim alan çocuklar ve gençler kurslardan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Kurslar sayesinde kendilerini geliştirdiklerini ve Ordu’yu temsil etmek için çok çalıştıklarını ifade eden kursiyerler, kursların düzenlenmesini sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir