https://www.unyegundemhaber.com/

Gençlik Merkezinde Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı!

Ünye Gençlik Merkezi Müdürü Kasım Avcı, destekleme ve yetiştirme kursları yeni dönem kayıtlarının başladığını duyurdu. Gençlerin eğitimi için yoğun bir kurs programı hazırlayan gençlik merkezi, Ünyeli gençleri bu imkandan faydalanmaya davet etti.

Karadeniz bölgesinin en büyük Gençlik Merkezlerinden biri olan Ünye gençlik merkezi çeşitli eğitim ve kurs faaliyetlerine yeni eğitim öğretim yılında da tüm hızıyla devam edecektir. Yeni dönem destekleme ve yetiştirme kursları için kayıtların başladığını bildiren gençlik merkezi, alanında deneyimli öğretmen kadrosu, güncel kaynaklar,  yönlendirme hizmetleri ve teknoloji sınıflarıyla yeni eğitim öğretim yılına ilişkin hazırlıklarının tamamlandığını ve Ünyeli gençlere hizmet için hazır olduklarını belirtti.

Kurs kayıtlarının gençlik merkezine bizzat başvuruyla yapılacağını bildiren gençlik merkezi, sınavlara hazırlık kurslarının önemine dikkat çekti.

GELECEĞİN MİMARLARI GENÇLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gençlik merkezinin verimliliğine dikkat çeken Kasım Avcı, şunları ifade etti: “Bölgemize kazandırdığımız Ünye Gençlik Merkezi, açıldığı günden bu yana gençlerimize çok verimli bir şekilde hizmet ediyor. Gençlerimizi geleceğimizin mimarları olarak görüyoruz. Onların özellikle eğitim alanında hak ettikleri konuma gelmelerinin yanı sıra birey olarak ta topluma yararlı bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Genç kardeşlerimizi her türlü bağımlılıktan uzak tutmak, sosyal ve sportif beceriler kazandırmak, hayal eden ve bu hayali içinde çaba sarf eden kendi benliğini bulmuş karakterler oluşturmak nihai amacımızdır. İşte bunun için gençlik merkezimizde gençlerimizin çeşitli kurs ve sosyal aktivitelerle de buluşmasını sağlıyoruz.”   

Ünye Gençlik Merkezi, bölgemizdeki gençleri, 7 dönüm arazi üzerinde faaliyet gösteren, açık ve kapalı basketbol ve voleybol sahası, açık hava okçuluk sahası, açık tenis kortu, seracılık, robotik kodlama, gitar, bağlama, piyano, akıl ve zeka oyunları, resim ve ebru sanatı, fen, edebiyat, matematik başta olmak üzere 40 kursla 7 gün 24 saat hizmet veren Ünye Gençlik Merkezine davet etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir