https://www.unyegundemhaber.com/

GENÇLİK MERKEZLERİ 7-26 YAŞ GRUBU GENÇLERİ BEKLİYOR

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını ve topluma kazandırılmalarını sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’nin dört bir köşesinde kurulan Gençlik Merkezleri 7-26 yaş gurubu gençleri bekliyor.

Ünye Gençlik Merkezinde kurulan yaklaşık 40’a yakın kurslarda eğitim gören gençler, burada kazandıkları eğitimlerle topluma kazandırılıyor. 7 ve 26 yaş arası gençleri beklediklerini söyleyen Ünye Gençlik Merkezi Müdürü Kasım Avcı, “Toplamda şu anda 40 civarında kursumuz mevcuttur. İlçemizde yaşayan gençlerimizin okul dışında buradaki kurs veya eğitimlerimizden faydalanmalarını istiyoruz” diyerek herkesi Ünye Gençlik Merkezine davet etti.

“40 civarında kursumuz bulunuyor”

40 adet kursun gençlik merkezinde bulunduğunu söyleyen Ünye Gençlik Merkezi Müdürü Kasım Avcı, “ Ünye Gençlik Merkezi müdürü olarak 11 aydır burada görev yapıyorum. Ünye Gençlik Merkezinde basınımıza bir tanıtım yapmamıştık. Burada 7 yaş ve 26 yas arası gençlerimizi neye ve hangi etkinliğe ihtiyaçları varsa veya biz onlara kurum olarak ne gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecek faaliyetler düzenliyoruz.  Şu an burada 40 civarı kadar kursumuz var. Matematik, Fen, Basketbol, Voleybol, Badminton, İngilizce, Zekâ Oyunları, Satranç, Resim, Gitar, Piyano, Robotik Kodlama gibi toplamda şu anda 40 civarında kursumuz mevcuttur. İlçemizde yaşayan gençlerimizin okul dışında buradaki kurs veya eğitimlerimizden faydalanmalarını istiyoruz. Aynı kursta 12 kişiyi oluşturduğumuzda hocalarımızın koordinesinde yeni bir kurs açarak gençlerimizin eğitim veya kurslardan istifade etmelerine vesile oluyoruz” dedi.

“Çocuklarımızı burada toprakla, teknolojiyle ve kurslarla buluşturuyoruz”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir